Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Salsa verde
5 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Mushroom sauce
20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Steak tartare
10 Min