Apparaten en accessoires
Scallops with pea purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dinner for two
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Béarnaise sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Cauliflower mash
25min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Oysters Mignonette
5min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1u.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min