Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min