Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Wasabi mayonnaise
10 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Béarnaise sauce
20 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Venison Wellington
3h 30min
Oysters with lime granita
5 min