Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Beurre blanc
15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Béarnaise sauce
20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min