Smoked trout pâté

Smoked trout pâté

4.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • hot smoked trout (see Tips)
    200 g
  • water
    120 g
  • gelatine powder
    1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    2 - 3
  • mayonnaise (see Tips)
    60 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • cream cheese
    120 g
  • Tabasco® sauce (optional)
    2 - 3 drops
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 316.9 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1756.6 kJ / 418.3 kcal
Vetten 38.4 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 16.9 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...