Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 316.9 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Chicken and port pâté
1h 30 min
Basil oil
10 min
Cauliflower gratin
1h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min.
Gin and lime pie
3h 10 min
Parsnip and bean mash
25 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h