Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 min
Citrus seafood salad
1h
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Asparagus and broad bean salad
25min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min