Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Hearty seafood chowder
45min
Goi muc (squid salad)
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn noodle curry
10 min
Asian-style mussels
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min