Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1 Std.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Salmon niçoise salad
35 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Hearty seafood chowder
45min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min