Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp butter
- 50 g pecan nuts
- ½ orange, zest only, no white pith (optioneel)
- 2 tbsp macadamia oil
- 1 tsp honey
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 800 g water
- 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 120 g rocket leaves
- 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
- 1 pear, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 681.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Asparagus and broad bean salad
25min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Salmon niçoise salad
35min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min