Apparaten en accessoires
Beetroot, pear and blue cheese salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (optioneel) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
681.3 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2237 kJ /
533 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
14.7 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Brandy cream
15 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.