Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp butter
- 50 g pecan nuts
- ½ orange, zest only, no white pith (optioneel)
- 2 tbsp macadamia oil
- 1 tsp honey
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 800 g water
- 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 120 g rocket leaves
- 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
- 1 pear, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 681.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Cauliflower gratin
1h
Beetroot salad with raita dressing
35min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Carrot, feta and mint salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min