Apparaten en accessoires
Beetroot, pear and blue cheese salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (optioneel) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
681.3 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2237 kJ /
533 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
14.7 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Sauerkraut salad
10min
Baked artichoke dip
35min
Fresh fennel salad
10min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min