Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli chutney
- 500 g brown onion, cut into eighths, layers separated
- 1 apple, peeled, cored and cut into eighths
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g unsalted butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp dried chilli flakes
Quesadilla
- 8 multigrain tortillas
- 16 slices Swiss cheese
- 50 - 80 g fresh baby spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3977.3 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 27.6 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 2089.1 mg
Alternatieve recepten
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mexican stack
45 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Crispy rice paper rolls
40min
Vegetarian chilli
35min
Spiced paneer parcels
50min
Chipotle bean and corn salad
40min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mexican one-pot pasta
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min