Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1028.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin and ricotta cannelloni
1小时 20 分钟
Eggplant and ricotta involtini
1小时 20 分钟
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Filo spinach slice
55min
Ricotta patties with chilli lime corn
1小时 20 分钟
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min