Eggplant involtini with risotto

Eggplant involtini with risotto

4.7 31 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

Risotto
  • eschalots
    30 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    250 g
  • water
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)
    150 g
Eggplant involtini
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)
    12 pieces
  • extra virgin olive oil for drizzling
    2 - 4 tbsp
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • fresh ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • fresh basil leaves only, plus extra to serve
    2 - 3 sprigs
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    80 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 653 kcal / 2743.3 kJ
Eiwitten 20.2 g
Vetten 36.9 g
Koolhydraten 56.8 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 12.3 g
Natrium 1434.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...