Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1434.9 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Melanzane parmigiana
2h 5min
Mushroom tart
50 min
Asparagus risotto
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Mushroom stroganoff
20min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1sa 35 dk
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Risotto verde
45min
Polenta zucchini slice
2sa 10 dk
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min