Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1434.9 mg
Alternatieve recepten
Ravioli with zucchini sauce
35min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Asparagus risotto
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mushroom stroganoff
20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Spinach and artichoke penne
1h 5min