Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 420.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 godz.
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Polenta
25 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Spinach and feta galette
1sa 50 dk