Ricotta and polenta chips

Ricotta and polenta chips

4.1 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Polenta
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    20 g
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • coarse polenta (see Tips)
    150 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 420.7 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2002.5 kJ / 476.8 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...