Apparaten en accessoires
Ricotta and polenta chips
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
420.7 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smart snacking
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Baked rice croquettes
1u. 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Risotto verde
45min
Chocolate and pear cake
1u. 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Ricotta gnocchi
2u.
Gnocchi
1u. 40min