Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 634.8 mg
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Basil pesto
10min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min