Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 634.8 mg
Alternatieve recepten
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom risotto
30min
Warm wasabi potato salad
30min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3óra 55p
Courgette strudel
1h 20min