Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 634.8 mg
Alternatieve recepten
Baked rice croquettes
1h 30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Basil pesto
10 min
Roasted eggplant
1h 35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Polenta
25min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min