Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 634.8 mg
Alternatieve recepten
Marzipan
10min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Halva semifreddo
7h 30min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Spinach and feta galette
1sa 50 dk