Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1202.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 Std.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Fresh tomato tart
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min