Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1202.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Filo spinach slice
55 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Portuguese-style custard tarts
40 Min