Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1202.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Fresh tomato tart
40 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min