Apparaten en accessoires
Gnocchi
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
432.9 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
590 kJ /
140.5 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Focaccia
2u. 5min
Polenta
25min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3u. 45min
Quiche Lorraine
45min
Fresh pasta dough
1u.
Lupini cheese
3u. 20min
Baba ghanoush
1u.
Saffron arancini
25u. 25min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Classic mushroom risotto
30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1u.