Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g plain flour or baker's flour
- 600 g water
- 500 g potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)
- 2 tbsp semolina
- 1 egg
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 590 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 432.9 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 Std.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2h 5min
Vanilla ice cream
12h
Basil pesto
10 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Fresh pasta dough
1h
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26sa 15 dk
Potato gnocchi
1h 15min
Milanese risotto
25min
Saffron arancini
25 godz. 25 min