Apparaten en accessoires
Gnocchi
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
432.9 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
590 kJ /
140.5 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Focaccia
2u. 5min
Polenta
25min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3u. 45min
Fresh pasta dough
1u.
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Asparagus tart with sour cream pastry
2u.
Ricotta gnocchi
2u.
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Classic mushroom risotto
30min