Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 180 g red capsicum, deseeded, cut into pieces
- 130 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded, cut into pieces
- 100 g white wine vinegar
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp mustard seeds
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp hot paprika
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 100 g dark brown sugar
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 236.5 kJ / 56.5 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 186.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Tomato paste
2 Std. 20 Min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Tomato relish
2h 10min
Coleslaw
10 Min
Butter
10 Min
Apple sauce
20 Min
Mayonnaise
5 Min
Plum sauce
55 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Quick beetroot relish
40min