Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g milk
- 1 egg
- 40 g olive oil
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp dried instant yeast
- 600 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp salt
Filling
- 150 g tasty cheese, cut into cubes
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp paprika
- 500 g mince (chicken, beef or lamb)
- 1 tbsp plain flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- 250 g feta cheese, crumbled
- olive oil spray, for frying
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1541.2 kJ / 366.9 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 386.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican stack
45min
Ricotta gnocchi
2h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Fresh pasta dough
1h
Spiced lamb flatbread
2h
Filo spinach slice
55min
Family chicken galette
1h 55min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Portuguese-style custard tarts
40min