Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g milk
- 1 egg
- 40 g olive oil
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp dried instant yeast
- 600 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp salt
Filling
- 150 g tasty cheese, cut into cubes
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp paprika
- 500 g mince (chicken, beef or lamb)
- 1 tbsp plain flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- 250 g feta cheese, crumbled
- olive oil spray, for frying
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1541.2 kJ / 366.9 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 386.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 Std.
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pizza dough
1h
LCHF chicken Kyivs
40min
Wonton soup (pork)
45min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Fresh tomato tart
40min
Portuguese-style custard tarts
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Family chicken galette
1h 55 min
Mexican stack
45min