Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pretzels
1 Std.
Sonja's Bread
3h 10min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 Std. 45 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Cheese pies
1h 25 min
Falafel
1h 25 min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Oat and Cashew Pasties
2h 30min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min