Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Gozleme
1h 40min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Pitta Bread
2h
Chocolate syrup
20 min
Brioche
5h
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Three cheese pides
1h 40min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Haloumi
5h