Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g dried instant yeast
- 320 g water, warm
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
Lamb Filling
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
- 500 g lamb mince, broken in pieces
- 50 g toasted pine nuts
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g water
- 4 tsp sesame seeds
- 250 g natural yoghurt
- 1 Tbsp sumac
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 godz. 30 min
Harissa
20 min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Iranian Barbari
2h 30min
Potato Base Pizza
1h 5min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 godz. 30 min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 godz. 20 min
Spiced lamb flatbread
2h
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min