Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g dried instant yeast
- 320 g water, warm
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
Lamb Filling
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
- 500 g lamb mince, broken in pieces
- 50 g toasted pine nuts
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g water
- 4 tsp sesame seeds
- 250 g natural yoghurt
- 1 Tbsp sumac
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Ice Cream
10h 35 min
Persian Flatbreads
1h 45 min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Three cheese pides
1h 40min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2h
Star Pizza
1h 45 min
Herb Butter Flatbreads
35 min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Baked Doughnuts
1h
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min