Apparaten en accessoires
Classic Flammkuchen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
208.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
546.3 kJ /
130.1 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
11.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25u. 20min
Leek and cheddar pudding
1u. 20min
Chicken broth with bread dumplings
1u. 5min
Vienna sausages with split pea soup
1u. 10min
Obatzter (cheese spread)
10min
Salmon filo spiral
1u. 10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2u.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Ricotta gnocchi
2u.
Homemade nacho chips with cheese sauce
4u. 15min