Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g baker's flour
- 120 g water
- 30 g olive oil
- ½ tsp salt
Topping
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 200 g sour cream
- 100 g ham, cut into cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 208.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Sweet breakfast bread
1 godz. 30 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 Std. 5 Min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Cheese and tomato bread
3hod. 5min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Brunch bread
1 godz. 15 min