Apparaten en accessoires
Classic Flammkuchen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
208.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
546.3 kJ /
130.1 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
11.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Layered Jaffa® slice
2u. 30min
Baked Cabbage Pierogis
2u. 30min
Tangzhong milk bread
2u. 45min
Savoury potato bundt
1u. 55min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Peanut butter and jam doughnuts
2u. 40min
Mushroom croustade
1u. 35min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Curry pork sosaties
24u. 30min
Fresh tomato tart
40min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1u. 5min