Compatibele versies
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45 min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Duck and cherry salad
45 min
Lemon caper butter
10 Min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Fish stock
35 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min