Compatibele versies
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Wasabi mayonnaise
10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Scallops with pea purée
25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min