Apparaten en accessoires
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Saffron and cardamom poached pears
40min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Zucchini soup
25min
Salmon with fennel and apple salad
1u. 20min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Anise-cured salmon
14u. 10min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Broccoli soup with sage oil
30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min