Steamed scallops with cauliflower and truffle purée

Steamed scallops with cauliflower and truffle purée

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

Cauliflower truffle purée
  • garlic clove
    1
  • butter
    20 g
  • cauliflower broken into florets (3 cm)
    300 g
  • full cream milk
    100 g
  • truffle oil
    1 tsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
Scallops
  • water
    500 g
  • scallops in shells
    16
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 160.2 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 271 kJ / 64.5 kcal
Vetten 3.4 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...