Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Seafood panzanella
1hod.
Prawn and mushroom crepes
50 min.
Grilled scallops with chilli jam
25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min