Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Cioppino
55 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Stuffed tomatoes
50min