Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 289.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Fresh fennel salad
10min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Prawn and mushroom crepes
50min
Jewelled quinoa salad
1h 35min