Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 289.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Asian-style mussels
30 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Samke harra
35 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min