Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 289.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Citrus seafood salad
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Tuna avocado bowl
45min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 dk
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Fresh fennel salad
10 dk