Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 289.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min