Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt tartare sauce
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 30 g baby pickled capers, rinsed and drained
Salmon and broccoli pesto
- 500 g water
- 200 g broccoli florets
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
- 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g rocket
- 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2349 kJ / 559.3 kcal
- Eiwitten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 449.3 mg
Alternatieve recepten
Hoisin pork bowl
30min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sticky chicken
24h 35min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min