Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 - 450 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese
- 40 g fresh basil leaves
- 100 g fresh baby spinach
- 1 lemon, juice only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1500 g water
- 200 g cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 220 g dried spaghetti (wholemeal or spelt)
- rocket (approx. 60 g), to serve
- 1 - 2 tbsp walnuts (approx. 40 g), roughly broken
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2097.8 kJ / 499.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 281.8 mg
Alternatieve recepten
Mexican stack
45min
Lentil bolognese
30min
Satay noodle salad
35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetarian sausage rolls
40min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min