Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 - 450 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese
- 40 g fresh basil leaves
- 100 g fresh baby spinach
- 1 lemon, juice only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1500 g water
- 200 g cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 220 g dried spaghetti (wholemeal or spelt)
- rocket (approx. 60 g), to serve
- 1 - 2 tbsp walnuts (approx. 40 g), roughly broken
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2097.8 kJ / 499.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 281.8 mg
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Vegetarian sausage rolls
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Soba noodle mee goreng
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Lentil bolognese
30 min
Satay noodle salad
35 min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Mexican stack
45min