
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt plus extra to season
- 400 g new baby potatoes unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil for drizzling
- ground black pepper to season
- 200 g fresh green beans trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 665.1 kcal / 2793.6 kJ
- Eiwitten
- 54.2 g
- Vetten
- 42 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg