Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Asparagus and broad bean salad
25min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Tuna poke bowl
1 Std.
Tuna avocado bowl
45min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min