Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Salmon en croute
50 min