Braised cabbage and leek with steamed salmon
TM6 TM5

Braised cabbage and leek with steamed salmon

4.8 ( 66 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 100 g leek cut into thin slices, white part only
  • ½ Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
  • ¼ tsp salt plus an extra 1-2 pinches to season
  • ¼ tsp ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
  • 4 slices lemon plus extra slices to garnish
  • 3 garlic cloves
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 80 g lean bacon cut into pieces (1 cm)
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 1 - 2 pinches nutmeg
  • fresh dill to garnish (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
434.7 kcal / 1825.6 kJ
Eiwitten
29.5 g
Vetten
32.7 g
Koolhydraten
4.2 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
11.1 g
Natrium
631 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten