Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 631 mg
Alternatieve recepten
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Cauliflower mash
25min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Steamed fish with green mash
50min
Simple steamed salmon
30min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min