Braised cabbage and leek with steamed salmon

Braised cabbage and leek with steamed salmon

4.7 75 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • leek cut into thin slices, white part only
    100 g
  • Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
    ½
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
    4
  • salt plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • lemon plus extra slices to garnish
    4 slices
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • lean bacon cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • nutmeg
    1 - 2 pinches
  • fresh dill to garnish (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 631 mg
Eiwitten 29.5 g
Calorieën 1825.6 kJ / 434.7 kcal
Vetten 32.7 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...