Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 40.1 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1558.6 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Seafood and corn chowder
40min
Hearty seafood chowder
45min
Pork with black bean sauce
30min
Mussels in coconut milk
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Prawn and saffron risotto
30min