Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 40.1 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1558.6 mg
Alternatieve recepten
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Garlic prawns
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Fish stock
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Seafood and corn chowder
40min
Cream of mushroom soup
20 min
Chilli crab pasta
35 min