
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives cut into thirds
- 1 brown onion cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce to taste (optional)
- 150 g large raw prawns peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 596.2 kcal / 2503.9 kJ
- Eiwitten
- 33 g
- Vetten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Natrium
- 1558.6 mg