Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 38.2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1223.8 mg
Alternatieve recepten
Seafood and corn chowder
40 min
Hearty seafood chowder
1h
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Fish stock
35 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn noodle curry
10min
Chilli mussels with risoni
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Fish pie with mashed potato topping
2h