Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Guinness beef pies
2u. 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Baked pumpkin and beef stew
3u.