Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternatieve recepten
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5hod. 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min