Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Texas-style lovely legs
4h
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min