Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 9.7 g
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min