Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing

Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 portions

Ingrediënten

Cure
  • rock salt
    150 g
  • white sugar
    50 g
  • Sichuan peppercorns (see Tips)
    1 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • limes zest only, no white pith
    2
  • ruby grapefruit juice and zest, no white pith
    1
  • fresh boneless, skinless kingfish fillets
    600 g
Citrus yoghurt
  • Greek yoghurt
    300 g
  • lime juice (approx. 1 lime)
    20 g
Dressing
  • white wine vinegar
    30 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
Assembly
  • ruby grapefruit peeled and segmented
    ½
  • radishes cut into thin slices
    3
  • micro herbs for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 7251.2 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 955.5 kJ / 227.5 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...