Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 7251.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Salsa verde
5min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Venison Wellington
3h 30min
Scallops with pea purée
25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Parsnip and bean mash
25min
Chimichurri
5min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min