Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 7251.2 mg
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Yoghurt dressing
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Wasabi mayonnaise
10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Raspberry soufflés
1h 35 min.
Grilled scallops with chilli jam
25 min