Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes, trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber, sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve
- crème fraîche, to serve
- bread, toasted to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.8 kJ / 315.9 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2029 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Caesar salad dressing
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Basil pesto
10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Parmesan gelato
4h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Lemon and caper aioli
15min