Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes, trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber, sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve
- crème fraîche, to serve
- bread, toasted to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.8 kJ / 315.9 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2029 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Salsa verde
5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Rueben sandwich sauce
Geen beoordelingen
Scallops with pea purée
25 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Baked artichoke dip
35 Min