Apparaten en accessoires
Beetroot and tequila cured salmon
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u. 20min
20 portions
Ingrediënten
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
4955.1 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
947 kJ /
225 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Zhoug
10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Nam Jim
10min
Pork and chicken terrine
3u. 20min
Brandy butter
10min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min