Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4955.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mulled wine
15min
Leek and smoked salmon dip
55min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Parmesan gelato
4h 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10 dk
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Smoked salmon mousse
5 dk