Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4955.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Wasabi mayonnaise
10 min
Salsa verde
5 min
Caesar salad dressing
10 min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Baked artichoke dip
35min
Chimichurri
5 min