Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
Alternatieve recepten
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Beetroot and avocado eggs
88h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Scallops with pea purée
25min
Baked artichoke dip
35min