Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
Alternatieve recepten
Olive and fennel grissini
25h 30min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Peach Bellini
5min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2sa 10 dk
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min