Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 99.2 g
- Verzadigd vet
- 32.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.9 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30min
Beurre blanc
15min
Crème brûlée
7 Std.
Seafood con arroz
45min
Citrus seafood salad
1hod.
Béarnaise sauce
10 min
Peppercorn sauce
20min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1hod. 45min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min