Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 99.2 g
- Verzadigd vet
- 32.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.9 mg
Alternatieve recepten
Baked pâté
3h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Oysters with lime granita
5 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Béarnaise sauce
10 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Seafood and corn chowder
40min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Lemon ice cream torte
48h 40 min