Apparaten en accessoires
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Jalapeño oil
-
jalapeño chillies trimmed and deseeded4
-
vegetable oil50 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
cumin seeds⅛ tsp
-
raw sugar½ tsp
Watermelon gazpacho
-
watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)700 g
-
red onion20 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4-5 cm)40 g
-
Lebanese cucumber ½ cucumber cut into small dice, for garnishing½
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 tbsp
-
olive oil40 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil smaller leaves, for garnishing
-
ice cubes10
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
903.3 kJ /
215 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kale, sprouts and red cabbage salad
4u. 35min
Gazpacho
1u. 15min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Romesco dip
10min
Gazpacho
1u. 15min
Celeriac parmigiana
1u. 10min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Gazpacho
1u. 15min
Gazpacho
1u. 15min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2u. 50min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Aperol spritz sorbet
8u. 20min