Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño oil
- 4 jalapeño chillies, trimmed and deseeded
- 50 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp sesame oil
- ⅛ tsp cumin seeds
- ½ tsp raw sugar
Watermelon gazpacho
- 700 g watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- 20 g red onion
- 40 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- ½ Lebanese cucumber, ½ cucumber cut into small dice, for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 tbsp red wine vinegar
- 40 g olive oil
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- fresh basil, smaller leaves, for garnishing
- 10 ice cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 903.3 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 35 mg
Alternatieve recepten
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Hummus with Peas and Beans
25 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Beurre blanc
15 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Scallops with pea purée
25 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min
Sabayon
15 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min