Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 751.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Warm cabbage dish
15min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Beetroot risotto
35 Min
Zucchini soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Creamy tomato and basil soup
30 Min