Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 751.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
White fish and lemon risotto
30 Min
Zucchini soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Sauerkraut salad
10min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Cream of mushroom soup
20 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Cream of tomato soup
25min