Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 751.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sauerkraut soup
50min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20min