Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 336.5 mg
Alternatieve recepten
Café de Paris butter
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Creamed spinach
15min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Cheese soufflés
30min