Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 336.5 mg
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Sabayon
15 min