Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 355.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Celeriac Remoulade (TM6)
Keine Bewertungen
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Crème pâtissière
15 Min
Gnocchi tricolore
35 min
Romesco dip
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min
Beurre blanc
15 Min