Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 355.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French dressing
5 dk
Romesco dip
10 dk
Beurre blanc
15min
Lemon Caper Aioli
10 dk
Mayonnaise
5 dk
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Aïoli
5 dk
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Gratin dauphinois
50min