Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 355.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10小时 30 分钟
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Pisco sour
10min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1óra 15p
Sabayon
15min
Béarnaise sauce
20min
Beurre blanc
15min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Portuguese-style crème brûlée
25p
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Salsa Verde
10min