Apparaten en accessoires
Pancetta and asparagus galettes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1277.9 mg
Eiwitten
25.9 g
Calorieën
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pearl barley risotto with asparagus
1u. 5min
Savoury stuffed pumpkin
1u. 25min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3u.
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Goat's cheese feta roulade
2u. 45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Autumn vegetable gratin
50min
Stuffed zucchini
1u. 5min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27u. 35min
Gin-cured ocean trout salad
30u. 20min
Celeriac parmigiana
1u. 10min
Pistachio Pesto
10min