Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1277.9 mg
Alternatieve recepten
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Zhoug
10min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Hazelnut torte
3h 15min
Gougères
55 min