Apparaten en accessoires
Pancetta and asparagus galettes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1277.9 mg
Eiwitten
25.9 g
Calorieën
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Grated Potato Pancakes
Geen beoordelingen
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Coconut sage spritz (gut health)
10min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1u. 30min
Sardines with tomato couscous
55min
Egg canapés
10min
Pear and blue cheese risotto
30min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3u. 20min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Roasted eggplant
1u. 35min