Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1277.9 mg
Alternatieve recepten
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Pear and burghul salad
40min
Creamed spinach
15 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min