Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce

Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
6 portions

Ingrediënten

Cabbage rolls
  • cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
    12
  • water
    1000 g
  • potatoes cut into pieces (1 cm)
    500 g
  • dried red lentils rinsed
    300 g
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • feta cheese crumbled
    200 g
  • onions cut into quarters
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    300 g
Mushroom sauce
  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water
    150 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • onion cut into halves
    1
  • unsalted butter
    20 g
  • button mushrooms cut into slices
    200 g
  • white wine
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon juice
    10 g
  • fresh dill leaves only, to garnish (optional)
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 707.1 mg
Eiwitten 25.5 g
Calorieën 2969.3 kJ / 709.7 kcal
Vetten 34.5 g
Vezels 15.6 g
Verzadigd vet 19.1 g
Koolhydraten 79.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...