Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 60 g mixed fresh herbs,(see Tips)
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 garlic clove
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 4485.5 kJ / 1072.1 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 103.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 1920 mg
Alternatieve recepten
Thai red chicken curry and rice
40min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Vegan almond dip
5min
French onion dip
45 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24u. 55min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Pumpkin tahini smash
40min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Buttermilk rusks
29h 25min