Apparaten en accessoires
Carrot top pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
490 g
Ingrediënten
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
1124.1 mg
Eiwitten
75.2 g
Calorieën
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Vetten
258.5 g
Vezels
19.3 g
Verzadigd vet
47 g
Koolhydraten
39.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
The best ricotta gnocchi
3 h 45 min
Pear and ginger paste
26 h 25 min
Quince crumble
1 h 25 min
Quince paste
4 h 10 min
Feijoa chutney
1 h 15 min
Beetroot ketchup
1 h 15 min
Vegan almond dip
5 min
Wholegrain mustard
120 h
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 h 30 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Rich tomato relish
2 h 15 min
Quick beetroot relish
40 min