Apparaten en accessoires
Gwinganna nut and seed bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 25min
20 slices
Ingrediënten
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
97.6 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
619.9 kJ /
148.2 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
9.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A taste of Gwinganna
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1u. 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Chai-spiced nut butter
15min
Basic nut butter
30min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Five seed energy bars
1u. 45min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Zucchini cheddar slice
45min
CADA (4 ingredient muesli)
10min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.