Compatibele versies
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 143.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Nut butter dressing
5 min
Porcini mushroom risotto
35min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Geen beoordelingen
Mixed grain risotto
1h 25min
No-cook jam
24 godz. 15 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min