Chocolate mousse pots (Diabetes)

Chocolate mousse pots (Diabetes)

3.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • raw sugar
    50 g
  • dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces
    50 g
  • smooth ricotta cheese low fat
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    3 tsp
  • egg whites
    2
  • fresh raspberries to serve
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 520 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 3090 kJ / 739 kcal
Vetten 30 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...