Apparaten en accessoires
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
520 mg
Eiwitten
29 g
Calorieën
3090 kJ /
739 kcal
Vetten
30 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Raspberry crumble bars
40 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min