Apparaten en accessoires
All-Purpose Meat Rub
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 jar
Ingrediënten
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
6991.8 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
450.4 kJ /
107.7 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
24.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Seasonings and rubs
18 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5min
French onion dip
45min
Chile con queso cob loaf
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Everyday gourmet butter
35min
Rosemary salt
24u. 5min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Santa Maria Dry Rub
5min
Lemon Rosemary Infused Oil
45min
Lemon pepper seasoning
1u. 35min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3u. 30min