Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g lukewarm water
- ½ tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Tomato and mozzarella filling
- 1 garlic clove
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 200 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431.4 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 901.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Caesar pasta salad
55min
Pull-apart sunshine bread
40min
Sloppy Joes with slaw
40min
Pretzels
1h 35min
Sandwich sushi
1h 45min
Baked rice croquettes
1h 30min
Sticky meatball subs
1h
Damper with golden syrup butter
40min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Beef buns
50min
Soft cinnamon doughnuts
50min