Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g lukewarm water
- ½ tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Tomato and mozzarella filling
- 1 garlic clove
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 200 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431.4 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 901.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Pizza bianca
40 min
Gozleme
1h 40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min