Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 176.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Almond tuiles
30 Min
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Crème brûlée
7h
Quiche Lorraine
45 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1小时 20 分钟
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Chocolate fondant cake
40 Min
Apple crumble meringue slice
2h 45min