Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 176.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Mango and labne slice
28 Std.
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Saint-Honore
2h 45min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Chocolate brownie trifle
6h
Black forest pavlova stack
5h 30min
Crème brûlée
7h
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Chocolate fondant cake
40min