Apparaten en accessoires
Chocolate salted caramel petit fours
Voorbereiding. 50min
Totaal 7u. 10min
16 pieces
Ingrediënten
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
176.1 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1092.1 kJ /
260 kcal
Vetten
20.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée
7 Std.
Lemon cake
2 Std.
Chocolate ganache
20 Min
Choux pastry
1 Std.
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min