Chocolate salted caramel petit fours

Chocolate salted caramel petit fours

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 7u. 10min
16 pieces

Ingrediënten

Biscuit base
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    40 g
  • light brown sugar
    40 g
  • golden syrup
    2 tsp
  • self-raising flour
    40 g
  • cocoa powder
    20 g
Salted caramel
  • light brown sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    60 g
  • salted butter room temperature
    80 g
  • gelatine powder
    ½ tsp
  • golden syrup
    1 ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp
Chocolate mousse
  • gelatine powder
    1 tsp
  • milk
    2 tbsp
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    250 g
Chocolate ganache
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • sea salt flakes for sprinkling
  • salted butter
    20 g
  • gelatine powder
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 176.1 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 1092.1 kJ / 260 kcal
Vetten 20.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...