Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 176.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duchess potatoes
1 godz. 10 min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Profiteroles
2h
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30min
Chocolate volcanos
55 min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Haupia Pie
3h
Salted caramel soufflés
35 min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Chocolate fondant cake
40 min