Apparaten en accessoires
Chocolate custard mille feuille
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
232.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Vetten
35.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
22.7 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate addiction
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland