Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ice cream
- 500 g pouring (whipping) cream
- 150 g condensed milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 2 tbsp Kahlua®
Cookie bowls
- 100 g butter, cut into pieces
- 150 g light brown sugar
- 1 egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 180 g plain flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
Coconut crumble
- 30 g coconut oil
- 60 g pecan nuts
- 50 g hazelnuts, skins removed
- 45 g honey
- 1 tsp vanilla bean paste
- 50 g shredded coconut
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate, cut into pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 234.4 kJ / 116.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 229.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
DIY fruit dippers
35min
Chocolate ice cream
12h
Vanilla ice cream
12h
S'mores-style dipping jars
2h 20min
Chocolate ice cream
24h 20min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Chocolate shake
4 godz. 20 min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Baked cheesecake
2h 55min
Meringues
5 Std.