Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ice cream
- 500 g pouring (whipping) cream
- 150 g condensed milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 2 tbsp Kahlua®
Cookie bowls
- 100 g butter, cut into pieces
- 150 g light brown sugar
- 1 egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 180 g plain flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
Coconut crumble
- 30 g coconut oil
- 60 g pecan nuts
- 50 g hazelnuts, skins removed
- 45 g honey
- 1 tsp vanilla bean paste
- 50 g shredded coconut
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate, cut into pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 234.4 kJ / 116.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 229.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2h
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Chocolate ice cream
12 Std.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Chocolate ice cream
24h 20min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min