Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1193.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup
1h
Gyoza meatballs
35 min
Chicken stock paste
45 min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Okonomiyaki
30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min