
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wontons (pork)
- olive oil for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
- 10 g piece fresh ginger peeled
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 2 tsp sugar
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander leaves only, for garnishing
- red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 474.2 kcal / 1991.4 kJ
- Eiwitten
- 24.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Natrium
- 1193.7 mg